Barion Pixel

Adatkezelési tájékoztató

Tisztelt Látogatónk, kedves Olvasónk!

A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. (mint Adatkezelő) eddig is és a jövőben is fontosnak tartja ügyfelei személyes adatainak védelmét.
Jelen levelünk célja, hogy tájékoztassuk az Ön által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatainak kezeléséről és céljáról.

A tájékoztatás mellett ahhoz, hogy Ön továbbra is változatlan formában értesülhessen kulturális programjainkról, híreinkről, egyedi ajánlatainkról, eredményeinkről szükséges, hogy elolvassa és elfogadja adatvédelmi irányelveinket, melyeket itt olvashat.

1 KATTINTÁS ÉS napraKÉSZ!

színház, koncert, fesztivál, mese, muzsika, előadás, írók, olvasók, találkozók, klubok, körök, alkotás, kiállítás, mozgás, egészség, életmód…..

A Hírös Agóra Nonprofit Kft. a működésével összefüggésben direkt marketing céllal gyűjtött adatokkal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja:

Adatkezelő:

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft.
6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.
Kapcsolat: e-mail:
hirosagora@hirosagora.hu
                  telefon: +36 76 503 880
                Web: www.hirosagora.hu

Elektronikus hírlevél küldésekor kezelt adatok:

Név
E-mail cím

Adatkezelés célja: tájékoztató és/vagy reklámcélú levelek küldése a kulturális programjaink iránt érdeklődőknek és ügyfeleinknek (továbbiakban érintett).

Adatkelezés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása.

Adatok kezelésének időtartama: a hozzájárulás visszavonásig – leiratkozás – érvényes.

Az érintett jogai: A hírlevelet az érintett bármikor lemondhatja a hírlevél alján található Leiratkozás linkre kattintva, vagy a hirosagora@hirosagora.hu címre küldött e-mailben. A személyes adatok törlésére, az erre irányuló kérés beérkezésétől számított 30 napon belül kerül sor.

Az adatok továbbítása, az Adatfeldolgozó megnevezése:
Az Adatkezelő személyes adatokat harmadik személynek csak a Felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra, illetve a jelen nyilatkozatban jelzett adatfeldolgozóra.
A hírlevél kiküldésével összefüggő feladatokat az Adatkezelő maga, illetve az Adatkezelővel kötött szerződés alapján az Adatfeldolgozó végzi.

Adatfeldolgozó:
Virtualcom Szoftverház Kft.
Székhely: 6034 Helvécia, Taál B. u. 23.
Adószám: 23923555-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-124560

Bízunk benne, hogy hasznosak voltak eddig is Önnek a Hírleveleink.
Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is szeretne Hírlevelet kapni, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével erősítse meg feliratkozását, hogy a jövőben is hasonlóan változatos programokról tudjuk Önt tájékoztatni!


Köszönjük bizalmát!

Powered by MailHook